Kategorier
Viktig information

NYTT INBROTT

Tisdagen den 15 April skedde tyvärr ytterligare ett nytt inbrott i vår förening. Denna gång på Tsv 50, bottenplan. Även detta inbrott skedde på dagtid. Tjuven/tjuvarna har tagit sig in på den boendes terass och slagit sönder balkongdörrfönstret med hjälp av en sten och sedan öppnat balkongdörren och gått in. De gick ut via lägenhetsdörren. Av de uppgifter vi har än så länge så vet vi att de fick med sig en laptop. Lägenhetsinnehavaren larmade själv polis då denna kom hem och sett vad som inträffat. Även teknisk undersökning har gjorts.

Det som är gemensamt för samtliga inbrott är att de begåtts på vardagar, på dagtid samt de övriga på plan 3. Försök har även gjorts på plan 2.

Vi uppmanar alla till att ha ögon och öron öppna. Speciellt nu när det är påsk och många åker bort.

Polisen är tacksam för tips på telefon: 114 14
Vid brådskande fall ring: 112
Receptionen Polisen Lidingö: 010-563 82 61

För snabbast information om vad som händer i föreningen, vänligen besök hemsidan. www.torsdammen.se På mailadressen info@torsdammen.se når du samtliga i styrelsen. För er som ej har tillgång till dator finns en styrelsebrevlåda belägen i entrén på Tsv 58. Styrelsetelefon 076-008 80 96 (Mån-tors) kl 16.00-18.00

/Styrelsen