Kategorier
Allmän information Städning

Städdag ändrad från 24/5 till 9/5

På lördagen 9/5 mellan klockan 11.00 och 13.00 kommer ett släp finnas uppställt framför Torsvikssvängen 64. Vi kommer ta med enklare skräp av typen elektronik och kemikalier till sopstationen på Lidingö. kom förbi om du har en gammal TV, dammsugare eller liknande elektrisk utrustning du vill slänga eller om du har färg eller andra kemikalier du vill bli av med.

Vi ber att ni kommer personligen på den tid som nämnts. Det fungerar inte att komma och ställa saker där i förväg eller efter.

Vänligen observera att vi vid denna städdag enbart tar hand om elektronik och kemikalier. För andra sopor som inte kan sorteras som hushållssopor, matavfall eller glas i befintliga behållare så ber vi er antingen ta dem själva till sopstationen eller vänta till den städdag vi har till hösten.

Hälsningar styrelsen.