Kategorier
Styrelsen

Medlemsbrev 4, 2020

Utdelning av router till bredbandet från Bahnhof

Välkommen att hämta din nya router vid styrelserummet innanför cykelförrådet vid Torsvikssvängen 52 (ingång från baksidan). Vi i styrelsen finns på plats följande tider.

  • Lördag 10:00–12:00
  • Söndag 10:00–12:00 och 18:00–19:00
  • Måndag 18:00–19:00
  • Tisdag 18:00–19:00
  • Onsdag 18:00–19:00

Ta med legitimation! (Hjälp oss att minska arbetsbördan genom att om möjligt hämta routern på anslagen tid. Om du inte kan hämta routern någon av dessa tider, hör av dig till info@torsdammen.se om en uppsamlingstid längre fram.) Kom-igång-instruktioner finns i kartongen med routern!

Håll utkik på www.torsdammen.se för löpande information och tips om routerplacering, TV, telefoni, digital tvättstugebokning mm.

Höststädning av tomten och källarutrymmen + grannsupport bredband

Söndag 18 oktober 10:00–14:30 bjuder vi in till en gemensam städdag. Det här är ett ypperligt tillfälle för dig att göra dig av med skrymmande skräp från källargångar och -förråd — dock inte kemikalier och elektronik som istället ska lämnas till Stockby ÅVC eller Lidingö stads miljöbil som nästa gång kommer till Torshammarvägen 4 (vändplanen vid förskolan) 19:30–20:00 24 november.

Städdagen är också ett bra tillfälle att grannar emellan ställa frågor och få hjälp med bredbandet! Vi i styrelsen finns förstås på plats hela tiden. Vi bjuder på kaffe och kaka!

Tilläggsisoleringen klar! Men dagvattenprojektet dröjer …

Tilläggsisoleringen av vindarna är genomförd, inspekterad och godkänd. Vi har nu fått 30 cm lösull/cellulosa ovanpå befintlig glasfiberisolering. Vi hoppas på bra värmeekonomi framöver! Arbetet med omledning av dagvatten för Tsv 42-huset drar ut på tiden. Undersökningen har blivit krångligare än beräknat, bland annat har vi tvingats filma rören för att fastställa deras läge

Förenklad rutin för nycklar/nyckelbrickor + nummer till porttelefon

För att köpa nya nycklar eller blippar/taggar/nyckelbrickor, vänd dig direkt till Lidingö lås. Detsamma gäller när du vill ändra/lägga till ett nytt telefonnummer till porttelefonen. Gör så här:

  1. Besök Lidingö lås på Lejonvägen 14 (mitt emot stadshuset, nära rondellen vid OKQ8). De har öppet 8:00–18:00 på vardagar och 10:00–15:00 på lördagar.
  2. Ta med legitimation och din senaste avi från Fastum/BRF Torsdammen. Du hittar din avi på Kivra om du har aktiverat digitala brev och fakturor. Få hjälp med ditt ärende direkt.

Styrelsen upphandlar teknisk förvaltning

Upphandling pågår av teknisk förvaltning. Förhoppningsvis kommer avtal tecknas under hösten.

Digital stämma för omröstning om nya stadgar planeras till november

Vi planerar att hålla en digital stämma via Fastum i november för att rösta om ett justerat förslag till nya stadgar. Stämman utlyses i god tid och kallelse med instruktioner lämnas i brevlådan.