Kategorier
Styrelsen

Fiberbrottet åtgärdas 9 december

Uppdatering 9 december 13.00: Vi har fått en uppdatering av entreprenören att en av de som skulle fixa fiberbrottet idag hade blivit sjuk i covid-19, så de arbetar med begränsad kapacitet. De visste inte när det skulle bli klart men gissningsvis någon gång på eftermiddagen.

Staffan på Patriam mejlade 211208 följande information:

Idag har arbetet med fibern som grävts av pågått. Man har från Transtema konstaterat att fibern inte är Skanovas utan en intern kabel mellan fastigheterna Torselden 2 och 3 ägd av Brf Torsdammen.

Styrelsen har beställt åtgärd av Transtema som enligt prognos kommer att åtgärda brottet mellan 08.00 och 10.00 på torsdagsmorgonen 9 december. Se tidigare meddelande om hur du går tillväga för att begära ersättning för eventuella utlägg för mobilsurf som du har behövt göra på grund av avbrottet.