Kategorier
Styrelsen

Avbrott fjärrvärme 2022-02-23, 08-16

Stockholm Exergi informerar om ett kommande underhållsarbete för fjärrvärmen:

Hej!

Viktig information avseende planerat arbete på fjärrvärmenätet i : 
Lidingö Torsvikssvängen kv Torsklinten, kv. Torsborgen, kv. Torsviggen och kv. Torselden

Värme och varmvatten kommer att vara avstängt under perioden:
från 2022-02-23 08:00
till  2022-02-23 16:00
 
Under avstängningen finns kallvatten tillgängligt som vanligt. 
Är du fastighetsägare ber vi dig i god tid informera dina hyresgäster om avbrottet samt fastighetens förvaltning. Det är särskilt viktigt att informera de som är beroende av varmvatten som exempelvis frisörer, gym och förskolor om avbrottet. Efter avstängning kan fastighetens varmvatten behöva cirkuleras i upp till 10 minuter innan det blir varmt i kranen. Vid upplevda problem kan det också vara bra om fastighetens förvaltning kontrollerar att anläggningen återgått till normal funktion. För mer information besök www.stockholmexergi.se/avbrott