Kategorier
Styrelsen

YTTERLIGARE NYA INBROTT

Vi vill informera om att det tyvärr skett två nya inbrott. Detta ägde rum fredage den 17 januari på Tsv 3, 3 tr. Även dessa skedde dagtid. Tillvägagångssättet tycks även den här gången vara detsamma som tidigare. Det första inbrottet skedde den 19 november. Tidigare under dagen hade försök till inbrott skett på Tsv 48, 3 tr. Iakttagelse av boende meddelar att en ensam gärningsman ringt på hos de boende och då ingen öppnat sedan öppnat brevinkastet.

Brf Torsdammen är inte den enda förening som drabbats av denna inbrottsvåg. Även grannföreningarna i Torsvik samt Lidingö i övrigt.

Styrelsen fattade tidigt ett beslut om att tillsvidare låta våra portar vara låsta dygnet runt. Tyvärr så kunde det ej genomföras pga av Postens regel om nyckelhantering.

Vi återkommer med mer information inom kort.