Kategorier
Städning Viktig information

Viktig information vad gäller städdag

Bästa medlemmar!

I samband med städdagen kommer två container tas hit. Under städdagen kommer vi fokusera på att rensa i källargångarna. Var och en får även möjlighet att slänga saker från de egna samlingarna.

Om ni har något i källargångarna som ni vill ha kvar så bör ni flytta det under veckan. Enligt brandföreskrifterna och föreningens regler får ingenting förvaras i källargångar eller trapphus. Vi kommer därför kasta allt som står i gångarna på städdagen på söndag.

Vänligen kontakta styrelsen så snart som möjligt om ni har något stort och skrymmande i källargångarna ni absolut vill ha kvar men som ni inte kan flytta under veckan.

Kontakta oss i så fall i första hand via e-post till info@torsdammen.se och i andra hand via telefon till Albin på 070 605 00 26 med kontaktuppgifter där vi kan nå er. Vi kommer bekräfta att vi mottagit e-posten så snart vi mottagit brevet. Om vi inte bekräftat e-posten innan lördag så ring för säkerhets skull.

Vi vill även påminna om mopederna. Det är inte tillåtet att ha drivmedel, mopeder eller andra bränsledrivna fordon i cykelrum eller andra allmänna utrymmen i föreningen. Om du vet med dig att du har en moped eller liknande i cykelrum eller källargångar så vänligen flytta denna, annars blir vi tvungna att forsla bort dem av brandsäkerhetsskäl.

Varmt välkomna till städdagen nu på söndag den 23/11 klockan 10:00. De som har handskar och krattor hemma får gärna ta med dem. Vi bjuder grillat!

Med vänliga hälsningar

Nicklas, Kiran, Albin, Annika & Erik
Styrelsen
Brf Torsdammen