Kategorier
Viktig information

Avbrott på vatten och värme idag igen

Gårdagens driftproblem löstes men nu är det återigen problem på hela Lidingö. Vi hoppas på snar lösning.

Information från Fortum:

Lidingö
Vi har en driftstörning i fjärrvärmeleveransen på Lidingö som kan påverka din fastighet. Orsaken till driftstörningen är ett tekniskt fel i en av våra produktionsanläggningar. Vi beräknar ha full leverans kl. 16.00.

Tyvärr är det inget vi kan göra åt saken annat än att vänta.

Kompletterande information från Fortum:

Det som är problemet både igår och idag är en brännare i värmeanläggningen i Hjorthagen som inte går att starta. De fick igång den igår men sedan stoppade den igen vid 6-tiden i morse. Expertpersonal är inkallad och tittar på den nu. Den andra brännaren är igång men orkar inte leverera full kapacitet till hela Lidingö, särskilt inte på morgonen när alla vill duscha, därav det lite halvljumma vattnet i kranarna och elementen.

Ny uppdatering:

Åter normal drift på Lidingö
Driftstörningen i fjärrvärmeleveransen till Lidingö som vi tidigare rapporterat om är åtgärdat och vi har full leverans igen. Orsaken var ett tekniskt fel i en av våra produktionsanläggningar.

Styrelsen