Kategorier
Årsstämma Viktig information

Varmt välkomna till ordinarie föreningsstämma

Tid: 26 maj kl 18.30, röstregistrering och mingel från 18.00
Plats: Ansgarskyrkan, Odenvägen 3 Lidingö
Lättare förtäring erbjuds

Bästa medlemmar!

Nu närmar sig vår ordinarie föreningsstämma. Kallelser kommer komma ut idag i era brevlådor. Det glädjer oss att vi fått så många motioner i år, det är alltid bra att så många som möjligt engagerar sig i vårt gemensamma boende. Motionerna står med i kallelsen, så ta gärna en stund och läs igenom dem innan stämman.

Vi kommer hålla till Ansgarskyrkan som ligger precis vid Lidingö centrum. Tiden är satt till 18.30, men vi ser gärna att ni kommer lite tidigare, tar en kopp kaffe och smörgås, får er röstbricka och minglar lite. Vi öppnar för registrering och mingel klockan 18.00.

Vi vill även passa på att tacka vår valberedning bestående av Thomas och Eva för ett väl genomfört jobb. Ett särskilt tack till vår trogna suppleant Lotta som kommer på så många av våra möten, alltid med värdefulla tankar.

Vi hoppas se så många av er som möjligt på stämman

Än en gång varmt välkomna

Albin, Annika, Erik, Kiran och Nicklas