Kategorier
Städning Viktig information

Har din cykel fått en lapp runt ramen?

Nu är samtliga cyklar, barnvagnar och sparkcyklar i våra cykelförråd uppmärkta med en lapp. Vi vill att du som har en cykel eller liknande i cykelrummen som du vill ha kvar, går ner och tar bort denna lapp och slänger i lämpligt sopkärl.

Vi utgår från att de cyklar som har kvar lappen den sista oktober saknar ägare. Dessa cyklar kommer flyttas till förvaring och kommer därefter om ingen gör anspråk på dem innan 30 april att skänkas till myrorna eller liknande organisation.

Så ta gärna en tur ner i cykelrummen och kolla om du har något där som du vill ha kvar.

Vi ber även att få påminna om förråden. Ta kontakt med styrelsen om du har ett förråd som har ett annat nummer på den vita plastbrickan i övre hörnet än ditt lägenhetsnummer, samma nummer som på tvättcylindern, eller helt saknar nummer. Ta även kontakt med oss om du saknar ett eller flera förråd så kommer vi att försöka ordna detta.

hälsningar
Styrelsen