Kategorier
Allmän information

Välkommen att medverka i trädgårdsgruppen

Vi har stora vackra grönytor i vår förening som vi är mycket stolta över. Vi vill hålla våra grönytor levande och utveckla dem. På årsstämman kom det förslag rörande en trädgårdsgrupp, vård av våra träd och planteringar av blommor. Vi vill gärna göra något med detta nu och efterfrågar medlemmar som tycker det vore roligt att pröva sina gröna fingrar och brinner för att förvalta och varsamt utveckla våra grönytor. Det är även ett mycket bra sätt att utveckla grannsamverkan.

Om du är boende inom föreningen och är intresserad av att delta i denna grupp så är du välkommen att komma på ett inledande möte. Om du inte kan vara med på detta möte men är intresserad så anmäl gärna ditt intresse till info@torsdammen.se

Plats:            Hos Erik Walltin, Torsvikssvängen 64, 1 tr.
Tid:               Söndag 4 oktober klockan 14.00-15.00

För mer information läs gärna anslaget i trappuppgången.