Kategorier
Styrelsen

Är du nyfiken på att engagera dig i styrelsen?

Snart dags för föreningsstämma – vill du engagera dig i styrelsearbetet? Många har synpunkter, förslag och idéer på hur vi tillsammans kan förbättra föreningen. Det bästa sättet att förverkliga idéerna är genom att engagera dig i styrelsen. 

Förutom att kunna genomföra egna och andras idéer som beslutats om så innebär styrelsearbetet också att hjälpa till med den löpande verksamheten. Det innefattar bland annat kontakt med medlemmar, ta emot felanmälningar, anordna städdagar, attestera fakturor från våra leverantörer, dialog med banken och mycket mer. 

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Du behöver inga speciella förkunskaper. Vi söker både ordinarie ledamöter som vill sitta i styrelsen och hjälpa till med detta arbete samt suppleanter. En suppleant får vara med vid styrelsemötena men förväntas träda in som ordinarie ledamot i styrelsen om någon ordinarie ledamot är sjuk eller på annat sätt frånvarande. 

Intresserad? Vi i valberedningen vill att du som är intresserad av att antingen engagera dig som ordinarie ledamot eller suppleant meddelar oss snarast. Senast 31 maj vill vi ha din intresseanmälan via telefon/e-post. 

Information pga. COVID-19 

På grund av coronaviruset och COVID-19 så kommer vi inte traditionsenligt att knacka dörr i föreningen och berätta om styrelsearbetet. Är du nyfiken så är du varmt välkommen att kontakta valberedningen så berättar vi mer! 

Kontakta oss 

Kjell Bergefall 070-415 57 55 kjell@bergefall.se

Nicklas Andersson 070-300 42 29 nicklas87andersson@hotmail.com 

Vänliga hälsningar, Valberedningen via Nicklas & Kjell