Kategorier
Styrelsen

Medlemsbrev 3 2020

Viktigt: säg upp befintligt bredbandsabonnemang senast sista juni!

Stämman fattade beslut att teckna gruppavtal med Bahnhof för 89:– per månad och lägenhet. Hastigheten blir svindlande 1000/1000 Mbit/sekund och avtalet inkluderar även driftsäker anslutning av portar och tvättstugebokning. Kostnaden kommer att läggas på avgiften för varje lägenhet som faktureras av Fastum. 

För att alla medlemmar ska ha tillräckligt med tid att säga upp befintliga bredbandsabonnemang från andra leverantörer (som i och med gruppanslutningen blir överflödiga) har vi meddelat Bahnhof att vi önskar driftsättning från och med 1 oktober, det vill säga drygt tre månader fram i tiden. Om ditt befintliga bredbandsabonnemang har tre månaders uppsägningstid bör du säga upp det senast sista juni för att inte riskera att betala för två tjänster samtidigt.

Tilläggsisolering av vindarna genomförs under juli månad 

Enligt det senaste beskedet från entreprenören Eniva Isolerproffs påbörjas tilläggsisoleringen under juli månad. Det är särskilt viktigt att under arbetet inte parkera på infarter eller gångvägar framför husen, eftersom entreprenören behöver kunna komma fram med lastbil nära huskropparna. Stort tack på förhand för hjälpen!

☀ Vi önskar dig en glad sommar! ☀

Vi i styrelsen önskar dig en riktigt glad sommar. Vi önskar Filip Brink varmt välkommen som ordinarie styrelseledamot och Nicklas Andersson som styrelsesuppleant – vi drar igång det nya styrelseåret efter semestern. 

/ Styrelsen BRF Torsdammen