Kategorier
Styrelsen

Installation av saknade uttag pågår

Firman Klingstedt El ringer under vecka 45 och 46 upp lägenhetsinnehavare och bokar tider för åtgärd i de lägenheter som saknar Ethernet-uttag, utifrån den lista som styrelsen har upprättat.

Har du glömt att anmäla saknat uttag?

Hör av dig direkt till info@torsdammen.se, så kan du också få ditt uttag monterat utan kostnad. Vi behöver din anmälan senast 15 november 2020. Kom ihåg att du ökar både det praktiska och ekonomiska värdet på lägenheten med ett uttag för det internetabonnemang som ingår i månadsavgiften, även om du själv inte har för avsikt att använda dig av det.

Önskar du anlita elektriker/nätverkstekniker?

Om du som enskild lägenhetsinnehavare önskar dra fram eluttag eller montera en förlängningssladd för att kunna placera routern där du vill ha den – då kan vi i styrelsen varmt rekommendera Klingstedt El. De har varit väldigt bra att ha att göra med. Se http://www.klingstedt-el.se/ för kontaktuppgifter.