Kategorier
Styrelsen

Medlemsbrev nr 8 – 18/9

Tvättstugorna

Upprustningen av våra tvättstugor närmar sig! Det har ännu inte spikats några datum för upprustningen men vi återkommer så fort vi vet mer om datum och tidsåtgång. Tvättstugorna kommer att rustas upp en åt gången och tvättstugan i port 56 kommer förmodligen att göras först för att den nya grovtvättmaskinen ska komma på plats så fort som möjligt då den tidigare grovtvättmaskinen har varit trasig under en längre period.

Uppföljning brandinventering

Under de kommande veckorna kommer åtgärder att tas för att följa upp den brandinventering som gjordes i fjol. Exempel på åtgärder är installation av nöd-UT skyltar, brandsläckare och brandvarnare i gemensamma utrymmen. Detta är i linje med de nödvändiga åtgärder som vår tekniska förvaltare, Nabo, har rekommenderat.

Utvärdering av företag för trädgårdsskötsel

Styrelsen håller för tillfället på att undersöka alternativa företag för trädgårdsskötsel för att eventuellt kunna dra ner på kostnaderna. I nuläget pågår dialoger med flertalet företag för att ta in offerter för en prisjämförelse. Ambitionen är att köpa samma tjänster som vi har i dagsläget men att kunna sänka kostnaden för detta.

Varning för bluffsamtal

En boende har hört av sig och berättat att någon har ringt och utgett sig att vara Tele2 och att de på uppdrag av oss i styrelsen ska byta ut routern. Detta stämmer inte och är förmodligen någon form av bedrägeri. Om ni råkar ut för något liknande bör detta polisanmälas. Släpp inte in okända personer i era lägenheter.

Källargångar

Vi vill återigen poängtera att det inte får ställas några lösa föremål i våra källargångar. För er som har möbler eller andra föremål som står i de gemensamma källargångarna ber vi er flytta dessa omgående. Tack för hjälpen.

Månadens tips

För er medlemmar som inte har kopplat era telefonnummer till porttelefonerna men som önskar att göra det så hänvisar vi till Lidingö Lås och Larm som sköter systemet för porttelefonerna åt oss. När ni går till dem, ta med en avi på månadsavgiften för att intyga att du är boende i föreningen så ska de sedan kunna hjälpa dig att lägga in rätt telefonnummer.

Mer relevant information för dig som boende kan du hitta på föreningens hemsida.

Direktlänk till sida för nyinflyttade: https://www.torsdammen.se/information-till-nyinflyttade/

Direktlänk till sida för boende: https://www.torsdammen.se/for-boende/

Styrelsen önskar samtliga medlemmar en fortsatt härlig september-månad!

Hälsningar

Styrelsen BRF Torsdammen