Kategorier
Styrelsen

Tvättstugor – byte av maskiner

Nu är det äntligen dags att dra igång upprustningen av våra tvättstugor!

Under vecka 41 (den 10 oktober) kommer arbetet att påbörjas i den första tvättstugan vilket kommer att vara den i port 56. Under tiden som arbetet pågår kommer det inte vara möjligt att tvätta i denna tvättstuga och tvättiderna har därför blockats i bokningssystemet. Vi hänvisar därför samtliga medlemmar till tvättstugan i port 48.  När arbetet är klart i port 56 kommer arbetet i tvättstugan i port 48 att påbörjas.

Vi inväntar information från Nabo angående hur lång tid arbetet väntas ta och kommer att skicka ut information så fort vi vet mer. Styrelsen kommer att uppdatera hemsidan med information som berör medlemmarna under arbetets gång.

Vi hoppas att alla medlemmar kommer ha glädje av de nya maskinerna när de väl är på plats.

Ha en fortsatt trevlig söndag!