Kategorier
Styrelsen

Statusuppdatering tvättstugan

Renoveringen i den första tvättstugan har gått snabbare än planerat och tvättstugan kommer att färdigställas under morgondagen. Detta innebär att tvättstugan i port 56 kommer att öppnas upp för bokning från och med den 22 oktober.

Renoveringen av tvättstugan i port 48 kommer att påbörjas nästa vecka. Maskinerna kommer att demonteras den 24 och 25 oktober och sedan kommer byggfirman Komplett Bygg att dra igång sitt arbete under onsdagen. Detta arbete planeras ta cirka tre veckor och under denna tid kommer tvättstugan inte vara tillgänglig för att boka tvättid – vi hänvisar istället till tvättstugan i port 56.

Precis som för första tvättstugan, kommer det förekomma störande arbeten under vissa perioder mellan kl. 7.00-17.00. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Komplett Bygg som sköter renoveringen eller oss i styrelsen.

Kontaktuppgifter till Komplett Bygg:
Kristoffer Tuomas
Mobil: 073 650 60 21
Tel: 08 120 21 113
Mejl: stoffe@komplettbygg.com