Kategorier
Styrelsen

Tvättstugan – montering av maskiner

Updatering (kl. 17.10, 21 okt): Det torkskåp som ännu inte är monterat tillhör tvättgrupp RÖD.


Snart är monteringen av de nya maskinerna klar i tvättstugan i port 56!

När maskinerna skulle monteras i tvättstugan i port 56 upptcäktes dock ett fabriksfel med ett av torkskåpen. Reservdelar är beställda och torkskåpet kommer förhoppningsvis att kunna fixas redan under nästa vecka. Fram tills dess kommer ett av torkskåpen i tvättstugan alltså inte att vara tillgänligt. Vi återkommer med mer infromation när vi vet vilken tvättgrupp det gäller.

Det har tyvärr skett en viss fördröjning med beställningen av grovtvättmaskinen då den var restad hos leverantören och därför kommer det att dröja ytterligare ett par veckor innan den nya grovtvättmaskinen kan monteras (uppskattningvis tre veckor). Vi uppdaterar hemsidan så fort vi får mer infromation.

Trevlig helg önskar styrelsen!