Kategorier
Evenemang Styrelsen Viktig information

Informationsmöte och Extrastämma

Hej alla medlemmar!

I början av sommaren annonserade vi i styrelsen att vi tänkte annordna en informationskväll med föreningen för att ni skulle få chansen att lära känna oss i den nya styrelsen, få veta lite om vad som är på gång och även få en chans att lära känna varandra. Igår fick ni en inbjudan till denna informationskväll.

Vi har även fått in en begäran om extrastämma från vår valberedning. Då vi vet att många har svårt att komma ifrån, så har vi valt att lägga dem på samma kväll. Då vi inte får ha extrastämman som en punkt på ett informationsmöte så har ni fått en separat kallelse till denna.

I den kallelse ni har fått saknas förslag från valberedning. De har lovat komma ut med detta i god tid innan extrastämman till er.

Vi hoppas så många som möjligt kan närvara och vill ta möjligheten att få information och även påverka ert boende.

Väl mött i Torsviksskolans matsal, skolvägen 3-5 den 23 september klockan 18.30 för informationsmöte och 19.45 för extrastämma.

MVH

Styrelsen