Kategorier
Årsstämma Styrelsen

Motioner välkomnas

Bästa medlemmar!

Nu närmar sig årsmötet och vi vill gärna få in era förslag på saker ni vill förändra eller förbättra i föreningen. Inget förslag är ovälkommet eller dumt så sätt er gärna ner och fundera på vad just ni vill förändra i föreningen. Inför årsmötet får alla tillgång till dessa förslag och vi fattar sedan majoritetsbeslut på årsstämman.

Ni kanske vill bygga fler parkeringsplatser eller kanske starta en trädgårdsgrupp där alla intresserade kan få en odlingslåda. Oavsett vilket förslag ni har så är ni välkommen att lämna in det . Gör så här:

 1. Sammanfatta gärna förslaget i en tydlig rubrik, t.ex.
  Vi bör plantera bärbuskar.
 2. Skriv en kortare beskrivande text av vad ditt förslag innebär, t.ex.
  För att öka trevnaden i föreningen vill jag att föreningen planterar bärbuskar på valda ställen mellan föreningens hus. Gärna svartvinbär och krusbär. Dessa ska vara fria för alla boende att plocka från.
 3. Om möjligt beskriv hur detta kommer påverka föreningen, t.ex. positiva effekter, eventuella intäkter och eventuella kostnader, t.ex.
  Vi får vackra buskar som dessutom ger alla barn och vuxna goda bär att äta. Bär som inte plockats till hösten blir bra mat till alla småfåglar. Kostnaderna kommer öka något för trädgårdskötsel men jag anser att den ökade livskvalitén överväger.
 4. Skriv ditt namn på förslaget, t.ex. Familjen Andersson TSV xx
 5. Eposta förslaget till info@torsdammen.se eller lägg förslaget i brevlådan vid tvättstuga ett på Torsvikssvängen 54.
 6. För att era förslag ska räknas måste de komma in till styrelsen senast torsdag 30/4 klockan 24.00.