Kategorier
Styrelsen

Uppdatering om nybyggnationen i Torsvik

Peter Saxby, som drivit nybyggnadsprojektet i BRF Torselden 8, meddelar på kvällen 2020-12-06 följande via mejl till styrelsen:

Tobin Properties/Klövern och jag har befunnit oss i en ”tyst period” i samband med en due diligence-process som har resulterat i att Brf Ontario har fått ny ägare. Det är den välrenommerade bostadsutvecklaren Patriam AB, www.patriam.se, som tar över och kommer att slutföra projektet. Det innebär samtidigt att jag inte heller är kvar i projektet, men jag kommer att göra mitt bästa för underlätta en smidig övergång.

På Patriams hemsida finns en länk till en pressrelease om förvärvet.

Sannolikt innebär detta inte någon förändring för oss i BRF Torsdammen, men vi i styrelsen bevakar frågan i alla medlemmars intresse. En viktig fråga för oss är att säkra så många permanenta parkeringsplatser i föreningen som möjligt.

För den nyfikna har Lidingö stad mer information om detaljplanen.