Kategorier
Styrelsen

Brf städdag den 5 maj

Hej alla!

Den 5:e maj kl.13.00-15.00 är det dags för årets städdag.

Det kommer finnas en container på plats för att slänga det som har hamnat i föreningens gemensamma utrymmen, såsom källargångar och skrubbar. Har du även något stående i ditt förråd du tänkt slänga så passa på! Förra året fyllde vi containern och vi hoppas på bra uppslutning och att vi fyller den även i år.

På städdagen kommer vi även att fokusera på utemiljön och rensa lite mossa, plantera några blommor och göra det fint och trevligt. Det kommer troligtvis också finnas lite enklare målarjobb att utföra.

Samling sker utanför TSV 42-44 vid kl 13.00 där det kommer finnas kaffe, vatten och kakor.

Vi ser fram emot att träffa så många som möjligt den 5 maj!

Hälsningar
Styrelsen